wat is er te doen?

Den Hout ligt centraal, dicht bij de steden Breda en Oosterhout.


Nationaal Park De Biesbosch

Op fietsafstand van Den Hout ligt Nationaal Park de Biesbosch, een beschermd natuurgebied en het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. In De Biesbosch kunnen prachtige wandelingen gemaakt worden en ook bestaat de mogelijkheid om een sloep te huren en een prachtige tocht door De Biesbosch te maken.

 

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

Heerlijk wandelen in de Loonse en Drunense Duinen. Hier vind je bos, heide en vooral veel zand. Het is een van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa.

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

 

Golfbanen

In de directe omgeving zijn diverse golfbanen gelegen

- Golfbaan De Haenen. De Haenen is een openbaar landgoed waar het schitterend golfen is. Door de mooie landschappen, de rijke historie en het Kunstpark weten ook vele niet-golfers de weg naar De Haenen te vinden.
- Golfbaan Bergvliet. Verscholen tussen de Brabantse landerijen van de Vrachelse Heide en de Oosterhoutse bossen ligt het Landgoed Bergvliet. Waar tot 2007 grazend vee het gezicht van de weelderige grasvlakten domineerde, verrees in 2007 op ruim 60 hectare grond een prachtige golfbaan.

 

Sauna

Uniek gelegen in het buitengebied van Breda, op het prachtige Landgoed Bergvliet in Oosterhout ligt Spa One. Of je nu een saunagang of een heerlijke massage wilt hebben, Spa One, gelegen op 5 kilometer afstand, heeft het te bieden. Gun jezelf de rust en ontspanning.

Spa One

 

Fietsen en wandelen

Veel wandel- en fietsmogelijkheden. 

Je fiets staat droog en veilig achter slot en grendel in onze garage.


Diverse restaurants en café’s in de directe omgeving.

Op loopafstand:
Voor een lekker biertje of een goed glas wijn op het prachtig gelegen terras aan de Houtse Heuvel in Den Hout.

 

Op fietsafstand:
Het Houtse Meer ligt aan de bosrand tussen Oosterhout en Breda. Heerlijk lunchen, borrelen of…  ontdek foodsharing als diner.

Koeckers Pannenkoeken
Bij Koeckers in Den Hout is het heerlijk genieten van de allerlekkerste pannenkoeken. 

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info